Cinema a Castelló

S'inicia el V Cicle de Cinema en Valencià de l'UJI

Us deixe una notícia d'aquest dilluns sobre cinema. En aquest cas a Castelló. Com no tots viviu a l'Horta sinó en diferents llocs, potser us convinga més anar al cinema a Castelló que no a València. En tot cas, les pel·lícules que podeu veure en aquest cicle són bastant interessants, fins i tot teniu la possibilitat de veure la preestrena de «Watchmen» (si algú no sap qui són, us deixe l'enllaç de la Viquipèdia) i altres pel·lícules interessants com la de Stanley Kubrick.


El Cicle de Cinema per a la Comunitat Universitària de l'UJI, l'objectiu del qual és pal·liar l'absència d'oferta de cinema en valencià a les pantalles, porta un total de quinze títols a les sales Neocine del complex d'oci Puerto Azahar del Grau de Castelló, amb entrada gratuïta ensenyant el carnet universitari. Per al públic en general hi ha una entrada reduïda de tres euros, que inclou un xicotet menú de bufes i refresc. Aquesta edició inclou cinema clàssic, actual, en valencià i la preestrena del film «Watchmen» (a la imatge).

El cicle comença demà amb la projecció de «Vicky Cristina Barcelona». L'apartat de cinema en valencià es completarà amb «Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall», «Elegy» i «Margot i la boda», totes les quals han estat seleccionades pel Servei de Llengües i Terminologia de l'UJI. Per la seua banda, el Consell de l'Estudiantat ha proposat «Quantum of Solace», «Mamma Mia», «Wall-e», «Saw V», «Quemar después de leer» i la preestrena de «Watchmen», l'única sessió en què les entrades s'han de recollir prèviament en el Consell de l'Estudiantat. En l'apartat de cinema clàssic, l'Aula de Cinema i Creació Juvenil de l'UJI ha plantejat que es projecte «Al este del Edén», en el centenari del naixement d'Elia Kazan, «Ultimátum a la tierra», «El estrangulador de Boston» i «Teléfono rojo, volamos hacia Moscú», aquest últim amb motiu del desé aniversari de la mort d'Stanley Kubrick. El cinema per a la comunitat universitària es completa amb l'apartat cinema i còmic, dins de les activitats de les V Jornades de Còmics de Castelló, en el qual es projectarà «V de Vendeta».

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online