Oral i superior de la Universitat d'Alacant


Aquesta setmana us deixe uns dossiers fets pel Servei de Formació de la Universitat d'Alacant. Estan dividits entre l'oral i el superior. Alguns de vosaltres ja els coneixereu. Si us fixeu, l'oral no conté cap corrector però és bastant senzill, amb una bona quantitat de vocabulari i d'exercicis. És bastant adequat per als nous models d'examen perquè com sabeu ara hi ha també qüestions de morfosintaxi, ortografia, etc. (cosa que no apareixia abans).

Pel que fa al superior, si al material de la UPV teníeu exercicis però no teoria, en aquest en canvi sí en teniu. La part d'exercicis és reduïda si la compareu amb la de la UPV però la part teòrica de la UA és bastant aclaridora de dubtes i amb un bon recull d'exemples. En tot cas, podeu fer els exercicis de tots dos dossiers (tots tenen correctors).

Ací teniu els enllaços, i si voleu podeu anar directament a la pàgina de la UA si piqueu en la capçalera del missatge. Recordeu que podeu deixar dubtes i suggeriments a la part inferior d'aquest missatge o al meu correu .

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online