La pàgina de Softcatalà es renova


La pàgina de Softcatalà s'ha renovat per a celebrar el seu 10é aniversari. Ara la pàgina abandona el disseny que coneixíem (amb el cercador a l'esquerra, les categories en el cos i els missatges a sota) i passa a un disseny més semblant a un bloc. Els missatges sobre novetats i notícies ocupen ara la major part de la pàgina i trobeu les categories al capçal. La part esquerra de la pàgina l'ocupen la capçalera i els programes que més es descarreguen.
Aquest disseny s'assembla més a un bloc i pot ajudar a cercar amb més rapidesa els programes o les utilitats que necessiteu.
Si no coneixeu aquesta pàgina, us diré que és un grup sense ànim de lucre que treballa en la traducció o la promoció de programari en català. Ací trobareu qualsevol cosa que busqueu o quasi. La majoria dels programes són de lliure distribució o és programari lliure.
Hi ha coses interessants per a totes les plataformes (Windows, Mac, Línux): edició de vídeo i àudio, reproductors, jocs, agendes, gestors i biblioteques, navegadors, antivirus (us recomane AVAST si no en teniu cap: gratuït i renovable), etc.
També hi ha programes de llengua, com el FL (Fitxer lingüístic), un pdf amb unes 109 pàgines on, en forma de fitxa i breument, s'exposen temes d'ortografia, gramàtica,... com l'ús de l'apòstrof o el guionet. Està fet des de la UPC.
Podreu trobar el GEX que és un programa d'autoaprenentatge amb exercicis autocorrectius, i a més a més altres programes de llengua en aquesta pàgina.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online