Manifestació a València










El passat dissabte hi hagué una manifestació a València en defensa de l'ensenyament i contra tot el darrer embolic de la Conselleria. Fou impressionant la quantitat de gent que hi havia. Tanmateix, tot i el desplegament policial i els carrers tallats, els mitjans de comunicació que la seguien i la resta d'esdeveniments que provocava al seu pas, no hi aparegué quasi a C9. Heu pogut veure fotos fixes de més llarga durada a la pantalla. És un escàndol que per a saber què ocorre a la ciutat siga més informatiu un diari o una televisió/ràdio de fora o privada que els informatius públics. Anem malament (la veritat, no sé si podem anar a pitjor). Si algú de vosaltres no la veié o no ha sabut res encara, us pose unes imatge del Levante bastant cridaneres. La del xinés és molt graciosa, no us sembla?











Ja podem fer les classes en qualsevol llengua; si les voleu europees, tenim romanés, francés, grec, etc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El govern dretà que tenim no escolta i preten que la resta de gent del País Valencià no s'asavente del que passa a l'ensenyament,però davant de tots aquests destarifos la gent pren consciència d'allò que es juga,estem parlant d'allò que ens fa ser homens i dones en aquesta societat allò que ens fa ciutatants,l'educació en el seu sentit més ample, no com un simple seguit d'assignatures sense conexió. L'educació com paideia,allò que ens fa veure a l'altre com a igual,el respecte per les cultures, els valors...

salrire ha dit...

Això és!. L'Educació és allò més important que hi ha. Des de menut, l'educació et forma i et dóna les eines per a desenvolupar-te en aquesta vida. Si et manquen sempre arrossegaràs mancances que hauràs de completar de major. No és qüestió de deixar-ho en mans de les dèries de qualsevol.

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online