JQCV Proves 2011: El mitjà

Unes quantes coses. Vull agrair que em diguéreu com havia estat la prova del Mitjà, sobretot a Javier que m'ha enviat els orals que ell tenia. A la resta, .... com sou!. Ni un missatge dient com ha estat o si n'estàveu contents o no. Bé, ja en parlarem.

Com a orals aparegueren "La catografia i el GPS" i "Com un peix en l'aigua" (un tema sobre natació). També "El turisme sostenible" i "El meló d'Alger". Com a redaccions m'han dit que hi havia un tema sobre els festivals de cançons, la visita a un museu, l'experiència de viatjar i aprendre un idioma, contar una experiència gastronòmica com a entrada en un bloc,... Si en teniu cap altra o si heu tingut cap oral més podeu comentar-ho en aquest missatge.

Més coses, m'han contat coses ocorregudes als orals com que l'examinador pronunciava incorrectament i a més s'equivocava. Si en eixe moment no us queixàreu i féreu que us repetiren el dictat (com sí que han fet en alguns llocs) i considereu que la vostra puntuació milloraria si no hagués ocorregut açò, podeu plantejar-vos el fet de reclamar-hi.
Una altra cosa, en la publicació sobre les noves proves parla de la durada de cada prova. La resolució de Conselleria diu:

Àrea 3 (expressió escrita) 30% del total de la prova
Àrea 4 (expressió i interacció oral) 30% del total de la prova

La durada màxima per a l’àrea 3 d’esta fase serà d’1 hora i 30 minuts.

Jo no entenc que l'àrea 4 estiga inclosa en aquesta hora i trenta minuts. Per a fer l'oral us han tret temps de la redacció?. Pot ser que siga una tria personal, del centre, del cap dels examinadors,... Què en penseu?.

L'altra cosa és que no crec que els examinadors estiguen obligats a fer-vos totes les preguntes que tinguen apuntades. Això establiria una actuació de pregunta-resposta breu que no compleix amb la idea d'un diàleg o conversa que és la proposta de la JQCV. Alguns de vosaltres heu passat per aquesta experiència?.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online