TV3

Ja coneixeu la situació de TV3 al País Valencià i n'hem parlat sovint. També sabeu que hi ha una multa que cal pagar per haver mantingut les emissions. Fer el pagament no garanteix que les emissions continuen però no fer-lo quasi assegura que no puguen continuar. 
La majoria ja sabeu que podem veure TV3 perquè molta gent ajudà i col·laborà per tal que s'instal·laren els repetidors i el senyal arribés. Semblava que l'arribada de la TDT seria una novetat que ens permetria una nova televisió de major qualitat i amb més característiques (subtítols, alta definició, etc.) i tanmateix ha estat tot el contrari: tenim el cas de censura més greu de tota Europa. 
És absurd que puga agafar les emissions d'una televisió àrab i no puga arribar a veure la d'una comunitat veïna (i l'excusa que allí no volen Canal 9 o que diuen País Valencià és d'una tanoqueria que esmussa).
En tot cas us deixe el missatge d'ACPV on trobeu uns comptes on podeu fer donacions i una notícia de vilaweb on apareix Lluís Llach i la nova actuació que farà a València. Mireu també en aquesta adreça on Alfaro, Tàpies i  Barceló són artistes que formen part d'un col·lectiu que dóna recolzament a la campanya amb la donació i la compra d'obres d'art


AJUDA'NS A FER FRONT A LES MULTES

Com ja sabreu, Acció Cultural del País Valencià no ha pogut pagar la multa de 600.000 euros que li va imposar el Govern valencià per no tallar les emissions de TV3 al País Valencià dins del termini de pagament voluntari. Per això, a partir d'ara ha de suportar un recàrrec sobre aquest import que suposarà haver de pagar al voltant de 800.000 euros en un termini aproximat de 50 dies, quantitat que una entitat sense ànim de lucre com la nostra no pot assumir.
És per això que necessitem el vostre ajut, ja que el temps se'ns acaba, i si no fem front al pagament s’iniciaria un procés d’embargament dels nostres comptes corrents i béns mobles i immobles.
Us demanem, doncs, el vostre suport econòmic. Ens podeu ajudar de tres maneres:
  • Agafant bons d'ajut (hi ha de 5, 10, 20, 30 i 50 euros, i podeu agafar-ne tants com vulgueu) a qualsevol Casal d'ACPV o a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, OCCC (C/Sant Ferran, 12) de València, per a repartir-los i vendre’ls entre els vostres familiars i amistats.
  • Podeu fer una donació mitjançant un ingrés als comptes:
    • 2100 0700 12 0200294927
    • 2077 0001 27 3103581289
  • Podeu explicar-ho als familiars i amistats perquè col·laboren en la venda de bons i en fer que més persones participen en la recollida d'aportacions per a fer front a les multes.
Si voleu més informació, podeu simplement contestar al correu comunicacio@acpv.cat o telefonar al vostre Casal o a l’OCCC (96 315 77 99 ext 209)



Lluís Llach tornarà a cantar el 16 d'abril a València

Farà un concert al carrer després de la manifestació per la recepció de TV3
Lluís Llach tornarà a cantar: a València, el 16 d'abril, per a tancar la manifestació en favor de la recepció de TV3 al País Valencià. Llach cantarà al carrer, al pont de la plaça d'Amèrica, que és on s'acabarà la tradicional manifestació del 25 d'Abril, canviada de dia perquè s'escau en plena Setmana Santa.
Llach hi cantarà unes quantes peces, segons que va explicar ahir el president d'Acció Cultural del País Valencià, Eliseu Climent.
En el seu darrer recital de Verges Llach va començar l'actuació saludant els espectadors de TV3 del País Valencià i dient: 'El País Valencià és el meu país'.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online