Estelles

Ho he comentat a classe i ací us pose un recordatori que m'ha fet arribar un amic. Si us interessa podeu apuntar-vos-hi i també anar-hi ^_^

RECORDATORI:
 LECTURA/MARATÓ DE POEMES DE VICENT ANDRÉS ESTELLÉS” AL MICALET
Divendres 1 de març 2013
Tot recordant la presentació i primer acte públic de PARAULA VIVA

           Organitza la Societat Coral el Micalet-Paraula Viva (Escola de Narració Oral) i col·labora el Vicerectorat de Cultura de la Universitat de València i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

           Lectura col·lectiva de Llibre de meravelles, El gran foc dels garbons i altres poemes de Vicent Andrés Estellés i audicions de l’Antologia Estellés gravada per PARAULA VIVA amb la col·laboració de T. A. U., Vicerectorat de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i alguns poemes del Llibre de Dénia (recita Tomàs Llopis, amb música de Miquel Pérez) des de les 11h. fins les 14:30h. al matí i des de les 16h. fins les 21h. per la vesprada. Entrada lliure.
           El termini d’inscripció per a llegir serà des del dilluns 25 fins al dijous 28 de febrer i es pot fer apuntant-se d’11h. a 21:30h. en la consergeria de la societat o telefonant al 963920786 o remetent la petició a info@scelmicalet.cat.
           Els textos els aportarà PARAULA VIVA.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online