Pàgina web sobre Raimon

  A Pàgina 26 hi ha una notícia interessant sobre Raimon que teniu a continuació:

La Politècnica crea un web i una bitàcola sobre Raimon

Correu electrònic Imprimeix PDF
La UPV, segons ha explicat Joan B. Peiró, vicerector de Cultura, pretén d'aquesta forma concloure l'homenatge que va retre al músic l'any passat i que es va materialitzar amb un concert, una exposició i un disc arran dels cinquanta anys de la cançó «Al vent». El cantant ha destacat la importància d'aquesta setmana per a ell gràcies a l'acte de la Universitat Politècnica de València i als dos concerts que ha d'efectuar a Xàtiva. Els recitals tindran lloc dissabte i diumenge i s'han esgotat totes les entrades. El cantautor, que ha destacat la resposta del públic, també s'ha referit a les relacions no massa fluides amb l'equip de govern de la capital de la Costera. Raimon ha valorat de forma positiva la informació que es pot trobar en la plana que la UPV li ha dedicat, ja que es poden consultar les lletres de les cançons i diversos vídeos. El web inclou una biografia de l'artista i també continguts relacionats amb l'exposició que la Politècnica va dedicar a Raimon.
El catàleg d'aquella mostra pot consultar en format pdf i inclou texts de Joan Fuster, Manuel Vicent i Manuel Vázquez Montalbán. El bloc «Gràcies, Raimon», permet que les persones puguen efectuar comentaris. Sobre els concerts a Xàtiva, el cantautor ha informat que hi haurà un tercer ja que TV3 el vol enregistrar i no és possible fer-ho en les actuacions d'aquest cap de setmana perquè s'han venut totes les entrades i no hi ha espai per desplegar l'equip tècnic.

3 comentaris:

rakuplastica ha dit...

que bé, així podre anar a veure'l, perquè no vaig poder anar al de valència

rakuplastica ha dit...

hola salvador, com va?
que bé, que faci altre, axi podré anar-hi,el dimarts em vaig comprar el cd del olympia, i estava pensant... quan farà un altre?

salrire ha dit...

Hola, Raku. Tant de bo ho sabérem millor. Jo he intentat anar a tres dels seus concerts en els darrers dos anys al País Valencià. Un d'ells fou a València, a la UPV. El mateix dia o el dia dresprés de treure les entrades ja estaven esgotades, i ens quedarem sense poder anar-hi. En aquest sembla ser que també estan esgotades però diuen que com TV3 vol fer-hi una gravació poden fer-ne un altre. Potser des del bloc de la UPV donen més informació sobre els propers concerts.
Salut

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online