Mor a 53 anys el cantant Black, creador de «Wonderful life»

Mor a 53 anys el cantant Black, 

creador de «Wonderful life»

 L'artista estava en coma des del 10 de gener a causa d'un accident de trànsit


El músic anglès Colin Vearncombe (Liverpool, 1962), conegut artísticament com a Black, ha mort aquest dimarts a l'edat de 53 anys com a conseqüència d'un accident de trànsit que va patir el 10 de gener i que el va deixar en coma. Des de llavors estava ingressat a la unitat de cures intensives de l'Hospital Universitari de Cork (Irlanda).

"Va morir pacíficament, envoltat de la seva família -la seva dona Camila i els seus tres fills- que l'ha acompanyat cantant", han explicat en un missatge publicat a la seva pàgina de Facebook, on han confirmat la la notícia.

La família ha traslladat el seu agraïment als serveis mèdics de l'hospital on estava ingressat i ha anunciat que se celebrarà una missa en honor de Colin Vearncombe a Liverpool, tot i que encara no hi ha data. 

"No hi ha necessitat de riure o plorar. La vida és meravellosa", conclou el missatge de Facebook citant la cançó amb més èxit de Black: Wonderful Life (1978). A l'abril de 2015 va divulgar el seu darrer treball, Blind Faith, que va sorgir d'un projecte de finançament col·lectiu que el cantant havia iniciat mesos abans. El britànic també va versionar en català el seu hit per un disc de La Marató de TV3.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online