Guies de conversa de la Universitat de Barcelona

Aquestes guies que ara us deixe són un poc diferents de les de la GVA. Trobareu llengües com el tamazight o llengua berber (conjunt de parlars de nord 'àfrica que parlen uns 12 milions de persones) i l'àrab. També està el xinés, el japonés, etc.

Es pot passar d'una d'aquestes llengües al català o a l'inrevés. A sota de les pàgines de context trobareu vocabularis en versió per a imprimir (a sota de la pàgina) i una breu gramàtica, entre 10 i 15 pàgines.

Primer, no us les pujaré una a una com les altres perquè no estan en pdf. El que faré és convertir la pàgina d'inici en un pdf, aquest sí que puc penjar-lo. Si piqueu a sobre de la guia que us interessa s'obrira una nova pàgina on estarà aquesta.

Segon, dins dels diferents apartats de les guies hi ha un apartat sonor. Si pitgeu a sobre d'Allotjamet, per exemple a la guia de portugués, hi podeu escoltar la pronúncia de la paraula. Si teniu cap descarregador com el Flashgot podeu descarregar-vos tots els àudios de la pàgina per tenir-los guardats en MP3. En un principi sembla que només les trobareu en català (oriental) però es possible que les posen en la resta de les llengües, cosa que també us servirà si esteu estudiant cap altra llengua més.

Les guies estan en:

Català - Aranés - Castellano - Euskara - Galego
Alemany
Amazic
Anglès
Àrab
Castellà
Francès
Italià
Japonès
Neerlandès
Polonès
Portuguès
Rus
Xinès

Aquest és l'enllaç del pdf (picant la imatge de dalt també entrareu):
www-intercat-cat_guia_xvw2pcpi

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online