Dictats 1

A banda dels dictats que teniu penjats al calaix de descàrrega del blog i que pertanyen al material de la UPV (recordeu que podeu descarregar-los o escoltar-los en línia a la mateixa pàgina del Politècnic), ara us deixe un seguit de pàgines on hi ha dictats per a les diferents proves de la Junta.

La primera pertany a la pàgina de la Generalitat de Catalunya.
En aquesta adreça trobeu dictats amb un àudio i un text per a corregir-lo. En els primers nivells hi ha àrees de treball i al nivell superior tindreu un dictat complert. És recomanable que feu algun dels dictats dels nivells inicials encara que estigueu al superior perquè us ajudaran a cometre menys errades; per exemple si practiqueu els dictats de s sonora i sorda, les reconeixereu més fàcilment després. Aquestes són les adreces:

Dictats en línia

A continuació trobareu un total de 188 dictats en línia, que corresponen als nivells intermedi, de suficiència i superior.
Cada dictat es compon d'un text escrit (arxiu PDF) i d'una audició o enregistrament sonor (arxiu MP3).






Altra pàgina pertany a la Universitat de València, al Servei de Política Lingüística, i segueix una estructura semblant a l'anterior però us ofereixen els arxius d'àudio en diferents formats perquè no tingueu problemes si utilitzeu un reproductor o o si n'utilitzeu un altre.

Dictats de nivell elemental

Dictats de nivell mitjà

Dictats de nivell superior


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online