Exàmens: Superior

Si tot va bé, vull penjar-vos els exàmens de la JQCV al blog (sé que el mot acceptat és bloc però per què hem de crear una polisèmia si a més a més coincidiríem gràficament amb els mots d'altres llengües? ).
La meua intenció és pujar els nous models i els antics també. Els penjaré a diferents missatges per a facilitar la localització i el seu arxivament cronològic. Si algú té exàmens que no estiguen i vol fer-me-los arribar, els penjaré a continuació dels que ja estiguen.
Salut



Prova JQCV Grau Superior Juny 2009                                                                                                                                               

19 comentaris:

Joan ha dit...

Moltes gràcies. Jo estava buscant models d'examens per a practicar. T'anime a pujar més si en tens. Ens vendran molt bé a tots els que estem preparant els examens de la Junta.

Joan

Anònim ha dit...

Estimat Salva, vull dir-te que ja tinc el meu aprovat,gràcies per la teua ajuda.
Mª Amparo Rubio

salrire ha dit...

Hola, Joan. La meua intenció és penjar els models quan els tinga escanejats. Dels nous models sols tinc els que veieu i els d'aquests any (que també penjaré), però vull mirar els nous models del llibre APTE per tal de comprovar si segueixen els nous models. Ja ho diré quan el tinga.
Salut

salrire ha dit...

Felicitats, Amparo. Pots estar ben contenta perquè els exàmens són ben difícils. Ara toca continuar practicant i gaudint. Si necessites cap cosa, ací estem. Records

Anònim ha dit...

Hola!, m'agradaria preparar-me per les proves del nivell superior de valencià, quin llibre em recomanes?? moltes gràcies,

salrire ha dit...

Hola, comença per mirar el NOU D'ACÍ i D'ALLÀ SUPERIOR, ed. Tabarca. És un dels primers manuals fets per a les noves proves. També hi ha altres editorials com Bromera i Castellnou. Pots fer-los una ullada abans de comprar-ne un. Després es recomanable que aconseguisques un llibre de proves. De moment, l'APTE 3. Recorda que en haver canviat les proves, ara has de mirar que els exercicis siguen de resposta múltiple (a,b,c) i que cal seguir una estratègia diferent a l'hora de contestar les preguntes.
Salut

Anònim ha dit...

Moltes gràcies! seguiré les teves recomanacions,
salut!

Anònim ha dit...

Hola, sols volia dir-te que ets molt bon professor, no ho dic sols per les classes.T'estimes la llengua i això es nota. Vols que la gent arribe a sentir tot allò que aporta apendre, en aquest cas la nostra llengua.No tothom veu el que significa aprendre una llengua, ens aporta tot un món cultural,una visió del món pròpia,una literatura,una forma de sentir,perquè al cap i a la fi sentim amb paraules. Molta gent com tu ens fa falta,gent que no vaga per la vida de catedràtic de la llengua. Gent que viu i mostra que la llengua és viva i estimada. Moltes gràcies per ser així.

david ha dit...

hola q tal,estic buscan models d'examens del nivell superior,em podries dir quin llibre he de comprar per practicar el nou model d'examen que fan ara.gracies

salrire ha dit...

Hola, David. Demà penjaré el temari del superior de la JQCV però ja pots consultar-ho a la seua pàgina. Darrere hi ha un examen corregit. A la Finestra de descàrregues hi ha el temari anterior amb un examen però sense correcció. Però si vols un llibre, consulta el NOU APTE 3, hi ha 10 exàmens del superior corregits i explicats. Salut

EVA ha dit...

Hola estic buscant les plantilles dels exàmens del nivell superior penjats.Em presento el novembre i em facilitaria l'estudi.Si em podeu ajudar.
Moltes gràcies.
Eva

salrire ha dit...

Hola, Eva. Fes una ullada a aquests enllaços del bloc. Tens proves però no et seran suficients per a aprovar. Fes també exercicis i dictats, crea't possibles redaccions i orals, etc. Els enllaços són: l'etiqueta "Superior" del bloc i una cerca de missatges amb la paraula "superior". Mira també l'Inter-val superior. Salut

http://classesdevalencia.blogspot.com/search?q=superior

http://classesdevalencia.blogspot.com/search/label/Superior

Anònim ha dit...

Algú té el dictat superior de novembre 2010?

Anònim ha dit...

Voldria presentarme a l'examen en juny. Encara no sé com estudiar. He pegat una ullada als llibres que n'hi ha a la biblioteca publica de valència, pero em pareix que encara no estàn adaptats perque no tots els exercicis son de resposta multiple.
No tins massa temps, vull dir, pels matins estic al màster, i tinc que repartir les hores de la tarda en fer altres coses, perè sí m'agradaria anar llegint una miqueta i provar sort. Supose que tindrè que fer l'exàmen moltes voltes abans de aprovar, açò el tinc mooolt clar, però no passa res.
com ho faries tú salvador?
gràcies, beatriz

salrire ha dit...

Hola, Beatriz. Primer miraria com són les noves proves. En tens al bloc i també hi ha un llibre que estarà a la biblioteca: Nou Apte 3. Depenent del temps que fa que has estudiat valencià, faria diferents coses. Si fa temps que no l'estudies, fes una ullada als materials del mitjà, així actualitzaràs els coneixements. Si tens pràctica recent, inicia l'estudi per l'ortografia, escolta i fes dictats i repassa els exercicis encara que no siguen de resposta múltiple: el contingut és el mateix, sols canvia la forma d'exposició. Pregunta'm quelcom més si ho necessites.
Salut
:)

salrire ha dit...

Pel que fa al dictat de novembre, jo no el tinc, si algú el té...
Salut
:(

Anònim ha dit...

Moltes gràcies!! Sí, jo pense que hauria de tornar a fer una ullada als apunts del mitjà. I desprès el grau superior. Encara que haja canviat la forma d'examen supose que el temari és el mateix o molt paregut, aixina que com ahir vaig traure els llibres, encara que no són els nous, em valdran per a començar.
Objectivament, veus possible aprovar amb tot el material didàctic? vull dir, si faig una miqueta d'esforç, podria inclòs aprovar en juny?
Amb la grmàtica, ortografia etc... amb temps podria traure un bon resultat a l'examen, pero estic molt preocupada amb el vocabulari. Em recomanes algún llibre¿
Moltissimes gràcies! Salut. Bea

Anònim ha dit...

Hola. Salvador m´agradia saber quan s´inicia les classes de valencià en el clinic, del grau superior?

salrire ha dit...

Hola, lamente dir-te que enguany no tindrem classes allí. Com sabràs han reduït els cursos de la Generalitat i en diferents llocs s'han deixat de fer. Jo continue fent classes en altres llocs o al Centre Carles Salvador. Si vols res, ací està el meu correu: salrire@gmail.com
Salut

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online