Pàgina de la UV

La UV té un Servei de Política Lingüística que segurament ja coneixereu. A més a més dels exàmens de la JQCV i de l'EOI, la UV també realitza proves de valencià i des de la pàgina del SNL podeu accedir a models d'exàmens, recursos, programes, enllaços, etc. Si voleu saber les possibles convalidacions o la validesa del títol de la UV per a oposicions, concursos o borses, farieu bé de contactar amb ells i que us ho explicaren amb cura, ja que no hi ha una equivalència administrativa entre tots tres títols.
Vull destacar dues coses d'aquesta web:
  1. A la vostra dreta teniu un menú amb enllaços. Els Centres d'autoaprenentatge i els Grups de conversa són recursos interessants on podem fer trobades per a practicar l'oral o estudiar mitjançant els resursos i les aules que ofereix la UV. Si podeu utilitzar-los, us faran profit.
  2. L'altre element és el recull Gripau
Aquest pdf és un resum de diferents qüestions com l'estil, el vocabulari, l'ortografia, etc. Més que gramàtica, allò que pretén és resoldre dubtes i aclarir conceptes. Mireu sobretot la part final de vocabulari.

En aquesta web també trobareu en ACTIVITATS, enllaços a les pàgines de Cinema en valencià, les Trobades i altres esdeveniments que us agradaran.

1 comentaris:

salrire ha dit...

L'enllaç al Gripau el teniu també a la Finestra de descàrregues del blog

Publica un comentari a l'entrada

 

blogger templates | Make Money Online